Opruimen

Aanbod voor opruimen Lies Professional Organizer
Aanbod voor opruimen Lies Professional Organizer

Opruimen

Het is helemaal niet erg om in een rommelig huis te wonen. Als jij je goed voelt in je huis, dan zal het ook geen stress opleveren. Echter, als je er last van krijgt dan is het tijd om in actie te komen.

Als opruimcoach geef ik je tips om het huis op te ruimen en help ik je bij het maken van keuzes over wat weg mag en wat niet.  En dat wat mag blijven bergen we op een logische manier op. Het doel is niet om een huis te krijgen dat er helemaal spik en span uitziet, maar wel dat je weer overzicht hebt! Of het nu je woonkamer, een overvolle zolder, het speelgoed van de kinderen of je (kleding)kasten zijn, dat maakt niet uit!

We pakken het samen aan op een tempo dat bij jou past.

Verhuizen

Verhuizen is een grote klus maar eigenlijk ook een mooie gelegenheid om eens goed op te ruimen, want niet alles zal/kan/mag meeverhuizen naar de nieuwe plek. Ik kan je begeleiden met het sorteren en inpakken van je spullen in het oude huis. En als je dit wilt kan ik ook in het nieuwe huis helpen om alles weer op een logische plek neer te zetten.

Ontspullen

Heb je in het algemeen genoeg van de grote hoeveelheid spullen in je huis? Misschien is dan ontspullen iets voor jou. Door te ontspullen breng je jouw bezittingen terug tot het absolute minimum dat je nodig hebt; dat minimum is voor iedereen persoonlijk. Door te leven met (veel) minder spullen voel je je vrij en hou je tijd en geld over. Het leven is een stuk overzichtelijker en je bent dankbaarder voor de spullen die je nog wel bezit. Ik kan je helpen dit proces stap voor stap uit te voeren.

Tweedehands

Voor alle spullen die uiteindelijk weg mogen maken we wederom een keuze. Sommige zaken mogen echt weg omdat ze niet meer bruikbaar zijn, bijvoorbeeld omdat ze kapot of verouderd zijn. Echter, andere zaken zijn wellicht nog goed genoeg voor een mooi tweede leven!  Mocht je dit fijn vinden, dan kan ik in goed overleg ook spullen op Vinted of Marktplaats zetten. Of we kijken naar mooie initiatieven bij jou in de buurt.