Over mij

Toelichting over mij Lies Professional Organizer
Toelichting over mij Lies Professional Organizer

Over mij

Voordat we eventueel gaan samenwerken kan ik me voorstellen dat je eerst ook iets over mij wilt weten. Het is tenslotte een heel persoonlijk traject dat we samen aan zouden gaan.

Mijn naam is Annelies maar als mensen mij nodig hebben roepen ze: Lies! Ik ben geboren (1968) en getogen in Eindhoven, getrouwd en moeder van twee inmiddels volwassen zonen. Ik ben een echt buitenmens en hou van wandelen in het bos, uitwaaien aan het strand en kamperen met een heerlijk kampvuurtje onder een sterrenhemel.

Van nature ben ik gestructureerd, goed georganiseerd en heb ik een dienstverlenende inslag. Daarnaast vind ik het heel erg fijn om met mensen te werken. Mijn professionele achtergrond ligt in HRM, Finance en facilitair management en daarnaast doe ik al jaren vrijwilligerswerk.

Het vrijwilligerswerk is begonnen bij de scouting, waar ik als “Woepsie” jarenlang leidster ben geweest. Daarna was ik onder andere Taalmaatje voor Syrische vluchtelingen en heb ik bij het afasiecentrum  Eindhoven met mensen met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) gewerkt. De laatste jaren heb ik als opruimcoach-vrijwilliger bij Maatje040 diverse mensen en gezinnen kunnen helpen.

In deze laatste rol van opruimcoach viel eigenlijk alles op zijn plek: mijn eigen kwaliteiten en ervaring in plannen, structureren, organiseren en opruimen in combinatie met het persoonlijke contact met de mensen. Dat is dan ook de reden dat ik de opleiding tot Professional Organizer hebt gevolgd zodat ik voortaan zelf als deskundige aan de slag kan gaan.

Inmiddels ben ik een geregistreerd zorgverlener en ook lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. Dat geeft jou de zekerheid dat ik voldoe aan verschillende kwaliteitseisen. Ik werk volgens hun beroeps- en gedragscode en ga dan ook vertrouwelijk, discreet en respectvol om met mensen, situaties en spullen die op mijn pad komen.