Organiseren huishouden

Aanbod voor huishouden op orde Lies Professional Organizer
Aanbod voor huishouden op orde Lies Professional Organizer

Organiseren huishouden

Het kan zijn dat jij soms het idee hebt dat je geen controle meer hebt over je huis en dat huishoudelijke taken zich maar blijven opstapelen.

Binnen een gezin kan het ook wel voorkomen dat er wel eens ruzie is in huis; grote kans dat deze gaat over over rondslingerende rommel, vuile was die niet in de wasmand wordt gegooid en vaat die óp de aanrecht blijft staan in plaats van ín de vaatwasser wordt gezet.

Het is fijn als je jouw huishouden effectiever op de rit kunt krijgen. Samen kijken we wat er in huis moet gebeuren. De was, de boodschappen, de schoonmaak. Wat loopt goed en wat kan beter? Zijn er taken die je uit handen kunt geven of die je kunt combineren? Wat vind je belangrijk en hoe pak je dat effectiever aan?

We maken samen een planning die bij jou en eventueel je gezin past. We brengen structuur aan in de dagelijkse huishoudelijke taken en maken duidelijke afspraken met de andere gezinsleden over “wie doet wat en wanneer”.

Ook kunnen we kijken naar voldoende en praktische opbergmogelijkheden en brengen we overzicht aan in de voorraadkast. Met als uiteindelijk doel een gestructureerd, harmonieus huishouden dat op rolletjes loopt!